Molenparkweg 1
6741 ZP Lunteren
T 0318 - 484938
F 0318 - 483070
E info@topslagerijabvanleeuwen.nl

 
 

 
De winterbarbecue is duidelijk een trend aan het worden in Nederland.
Wilt u iets originelers dan gourmetten of fondue? Organiseer dan eens een winterbarbecue!

Speciaal voor de winterbarbecue hebben wij heerlijke vlees- en wildsuggesties, klik hier voor de uitgebreide winterbarbecuelijst.

Het is natuurlijk wel winter, dus zorg voor een paar vuurkorven en/of terrashaarden om te verwarmen. Steek overal tuinfakkels aan en zorg voor veel leuke verlichting. Geef iedere gast een lekkere warme
(fleece) deken en zorg voor mutsen, sjaals en eventueel handschoenen zonder vingers wat het eten gemakkelijker maakt. U kunt natuurlijk ook uw gasten vragen zich warm aan te kleden.

Steek de BBQ aan en zorg voor lekkere warme drankjes zoals warme chocolademelk of glühwein, en ga gezellig warm om het knapperend vuur van de houtkorf zitten.
Begin eventueel met soep, deze kunnen wij in diverse soorten in een soepketel warm aan u leveren. Daarna het vlees met eventueel gepofte aardappelen of serveer er warme groenten bij.
Voor de kinderen zijn marshmallows op een stokje natuurlijk erg leuk! Vindt u het toch te koud? Dan kunt u buiten aperatieven en eten in de woonkamer of veranda.